Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο τρόμος της έξωσης τον έσπρωξε στο κενό

Ιούνιος 30th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Νέο περιστατικό αυτοκτονίας με αιτία την οικονομική δυσπραγία συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία

Φωτό: Εθνος/Χάρης ΓκίκαςΣτις 11 το πρωί της Παρασκευής, ένας άνδρας 70 χρονών έδωσε τέλος στη ζωή πέφτοντας στο κενό από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Μπουμπουλίνας στο Γαλάτσι.
Λίγο πριν από το τραγικό περιστατικό, στο σπίτι του 70χρονου είχε καταφθάσει δικαστικός επιμελητής προκειμένου να του κοινοποιήσει διαταγή έξωσης.

Σύμφωνα με το Έθνος, στη θέα του επιμελητή και μόλις εκείνος του εξήγησε τον λόγο για τον οποίο είχε έρθει, ο 70χρονος βγήκε κατευθείαν στο μπαλκόνι απειλώντας ότι εάν ο επιμελητής δεν έφευγε, θα βουτούσε στο κενό.

Μάταια ο επιμελητής προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Ακούγοντας φωνές και φασαρία, στο σκηνικό έσπευσαν κυριολεκτικά τελευταία στιγμή δύο αστυνομικοί που το μόνο που πρόλαβαν να δούν ήταν τον 70χρονο να πέφτει στο κενό, πραγματοποιώντας την απειλή του.

Από ό,τι έγινε γνωστό, ο 70χρονος χρωστούσε πολλά ενοίκια και λογαριασμούς κοινοχρήστων.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

Φωτό: Εθνος/Χάρης Γκίκας

Φωτό: Εθνος/Χάρης Γκίκας

Λίγο πριν από το τραγικό περιστατικό, στο σπίτι του 70χρονου είχε καταφθάσει δικαστικός επιμελητής προκειμένου να του κοινοποιήσει διαταγή έξωσης.

Στη θέα του επιμελητή και μόλις εκείνος του εξήγησε τον λόγο για τον οποίο είχε έρθει, ο 70χρονος βγήκε κατευθείαν στο μπαλκόνι απειλώντας ότι εάν ο επιμελητής δεν έφευγε, θα βουτούσε στο κενό.

This entry was posted on Σάββατο, Ιούνιος 30th, 2012 at 10:47 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply