Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παραιτήθηκε ο Βασίλης Ράπανος από τη θέση του υπουργού Οικονομικών

25 Ιουνίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η Επιστολή παραίτησης
http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/690480D4F6FEA28C2EB7FF69A03586A5.jpgΤην παραίτησή του υπέβαλε ο νέος υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος.Ο κ. Ράπανος απέστειλε επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. και αυτός την έκανε αποδεκτή.

Η συμμετοχή του στη νέα κυβέρνηση είχε ανακοινωθεί επισήμως την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο ο κ. Ράπανος δεν είχε προλάβει να ορκιστεί, λόγω της αιφνίδιας νοσηλείας του στο θεραπευτήριο «Υγεία».

Πολιτικοί παρατηρητές επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται περί παραιτήσεως αλλά μη αποδοχής της πρότασης της πρότασης του πρωθυπουργού και των κ.κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη για τοποθέτησή του στο πόστο του υπ. Οικονομικών.

Η επιστολή:


Ο πρωθυπουργός έκανε αποδεκτή την παραίτηση Ράπανου και σε απαντητική του επιστολή αναφέρει:

Κύριο Βασίλη Ράπανο
Πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Θέλω πριν απ’ όλα να σου ευχηθώ περαστικά για το πρόβλημα της υγείας σου. Σε ευχαριστώ για την προθυμία με την οποία αποδέχθηκες το ρόλο που σου ανέθεσα, και εύχομαι να ανακτήσεις σύντομα τις δυνάμεις σου και να προσφέρεις στην εθνική προσπάθεια.

Ξέρω ότι μπορούμε να υπολογίζουμε στις πολύτιμες υπηρεσίες σου και σε ευχαριστώ που, παρά την περιπέτεια σου, δηλώνεις «παρών».

Και πάλι με τις καλύτερες ευχές μου και τις ευχαριστίες μου.

Πληροφορίες από Πρώτο Θέμα + Τα Νέα

This entry was posted on Δευτέρα, 25 Ιουνίου, 2012 at 19:07 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply