Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χρυσή Αυγή: «Δεν πάμε στη Βουλή για ξύλο, εκτός εάν…»

24 Ιουνίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αντικρούουν τις φήμες για επεισόδια οι βουλευτές της…

http://www.newsbeast.gr/files/temp/DCA1FC93635D50FD4DF9748FC963C7BF.jpgΣτα «ορεινά», άκρα δεξιά έδρανα της Βουλής, πίσω ακριβώς από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και σε απόσταση ασφαλείας από τα κόμματα της Αριστεράς, εκεί δηλαδή που θα κάθονται οι 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, στρέφονται τα βλέμματα από την ερχόμενη εβδομάδα, με τους βουλευτές του κόμματος να είναι έτοιμοι να ασκήσουν σκληρή αντιπολίτευση, δηλώνοντας «έτοιμοι για όλα», αν προκληθούν.«Εμείς δεν μπήκαμε στη Βουλή για να κάνουμε τους πυγμάχους. Δεν πάμε σαν εκδικητές, δεν πάμε να ρίξουμε ξύλο. Θέλουμε με νόμιμους τρόπους να τιμωρήσουμε τους ανθρώπους που έφτασαν τους Έλληνες σε αυτό το επαίσχυντο σημείο», τονίζει στη Real News, ο βουλευτής Β΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, ενώ συνεχίζει: «Αν όμως, κάποιοι σε σέβονται όσα λένε, αν είναι ειρωνικοί… η Χρυσή Αυγή δεν αποδέχεται προκλητικές συμπεριφορές. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να μας εξυβρίζουν. Εγώ προσωπικά δεν θα ανεχτώ να με βρίσει κανένας. Άνθρωπος είμαι, θα αντιδράσω. Εμείς δεν έχουμε μάθει τη μία στιγμή να βριζόμαστε στο κοινοβούλιο και μετά να πηγαίνουμε αγκαζέ στο καφενείο και όλα μέλι – γάλα».

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεκαθαρίζει ότι η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή δεν θα προκαλέσει βίαια επεισόδια. «Αυτά είναι αστεία πράγματα. Όσοι λένε πως φοβούνται ότι θα γίνουν επεισόδια, φοβούνται επειδή η Χρυσή Αυγή λέει αλήθειες. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε άλλο».

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Κυριακή, 24 Ιουνίου, 2012 at 14:37 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply