Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δεν θα παρευρεθεί στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Πρωθυπουργός

24 Ιουνίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Οι γιατροί του συνέστησαν ακινησία μετά τη σοβαρή επέμβαση στο μάτι

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/8787C8F72BA89BC726C372A96D3C2AEF.jpgΑκινησία για μία εβδομάδα, μετά την επέμβαση αποκατάστασης αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς, συνέστησαν οι γιατροί στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. «Η κατάσταση της υγείας του ήταν σοβαρότερη της αναμενόμενης, με τον καθαρό χρόνο της επέμβασης να διαρκεί τέσσερις ώρες, καθώς έπρεπε να αντιμετωπιστούν 11 ρωγμές του αμφιβληστροειδούς», τόνισε ο θεράπων ιατρός.

Ο ίδιος είπε πως η κατάσταση της υγείας του Πρωθυπουργού εξελίσσεται ικανοποιητικά και τη Δευτέρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Αττικό Νοσοκομείο. Ως εκ τούτου, ο κ. Σαμαράς δεν θα μεταβεί στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), που θα διεξαχθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.

Τη χώρα θα εκπροσωπήσει στη Σύνοδο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, πρώτος τη τάξει υπουργός μαζί με τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζανιά, καθώς καθυστερεί η ορκωμοσία του Βασίλη Ράπανου λόγω της κατάστασης της υγείας του, ο υπουργός Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ.Σταϊκούρας.

ΔΟΛ

This entry was posted on Κυριακή, 24 Ιουνίου, 2012 at 13:47 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply