Η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα «ΛΗΤΩ», που έχουν δημιουργήσει οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της Vodafone, θα επισκεφθεί το Νομό Γρεβενών. Η ιατρική ομάδα, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, θα βρεθεί στην περιοχή από τις 26 έως και τις 29 Ιουνίου για να εξετάσει παιδιά σε χωριά του Νομού.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα επισκέψεων της Κινητής Ιατρικής Μονάδας στο Νομό Γρεβενών έχει ως εξής:

Η ιατρική ομάδα αποτελούμενη από παιδίατρο και οδοντίατρο θα βρίσκεται τις πρωινές ώρες στο αγροτικό ιατρείο στο χωριό Καρπερό με στόχο να προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες και κατά τις απογευματινές ώρες θα παρέχει τις υπηρεσίες της στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το χωριό Καρπερό.

Η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα της οργάνωσης δημιουργήθηκε το 2003 σε συνεργασία με τη Vodafone στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει. Η «ΛΗΤΩ» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να παρέχει παιδιατρική και οδοντιατρική περίθαλψη σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:
τηλ. 210 – 3213150, 6943 290024 (κα. Σαμαρτζή Χριστίνα),
e-mail: info@mdmgreece.gr /

www.mdmgreece.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.