Αγαπητοί μου συμπατριώτες,

Με την επιστολή μου αυτή αισθάνομαι την βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Γρεβενιώτικο Λαό για την ψήφο που μας πρόσφερε τόσο στο ψηφοδέλτιο μας όσο και εμένα προσωπικά.

Στις πιο δύσκολες εκλογές για το ΠΑΣΟΚ μετά τη μεταπολίτευση εκτιμώντας την πολιτική μας πορεία όλα αυτά τα χρόνια και ξεπερνώντας την βαθιά πικρία που γεύτηκε στο τελευταίο κυβερνητικό διάστημα, μας έδωσε πάλι την εμπιστοσύνη του ανεβάζοντας τα Γρεβενά στα αποτελέσματα του ΠΑΣΟΚ στην 3η θέση σ’ όλη τη χώρα.

Έτσι τα Γρεβενά μπαίνουν στο κλαμπ των Δημοκρατικών νομών που «άντεξαν» στην σκληρή πίεση της αρνητικής συγκυρίας και ξεπέρασαν ακόμη και νομούς της Κρήτης.

Έζησα την αγάπη εκατοντάδων πολιτών που παρέμειναν κοντά μας και που μας έδωσαν αυτό το αξιοπρεπές για τις ειδικές συνθήκες, υψηλό εκλογικό αποτέλεσμα.

Ένεκα τούτου είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή των πολιτικών μας αγώνων για να φτιάξουμε επιτέλους ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κράτος που να διαπνέεται με πολιτικές ισότητας, λαϊκής κυριαρχίας και κοινωνικής δικαιοσύνης και που να ορθώσει επιτέλους το αναπτυξιακό του ανάστημα πετυχαίνοντας υψηλούς οικονομικούς στόχους.

Το ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στην ωμή πραγματικότητα να «διορθώσει» πολιτικές που δεν οφείλονταν αποκλειστικά σ’ αυτό και που εξέθρεψαν όμως την αναπτυξιακή και κοινωνική πορεία της Χώρας.

Έτσι αναγκάσθηκε να «πονέσει» τον Ελληνικό Λαό μέσα από τα πανευτυχή και αδιάφορα βλέμματα δυστυχώς των πολιτικών μας αντιπάλων που είδαν την ευκαιρία και την άριστη στιγμή να κερδοσκοπήσουν πολιτικά με συμπεριφορές άκρατης δημαγωγίας και λαϊκισμού χωρίς να νοιάζονται πως δυστυχώς θα έρθει η στιγμή να πληρώσουν γι’ αυτό πιο ακριβά και πιθανόν ακόμη πιο οδυνηρά η χώρα και ο Λαός μας, αν έστω και τώρα δεν εγερθεί μέσα μας το αίσθημα της εθνικής μας αυτοσυντήρησης και δεν αφυπνιστούν αρετές που μπορούν να κάνουν την πατρίδα μας και πάλι ισχυρή και ικανή για να σταθεί όρθια στις σκληρές ανταγωνιστικές συνθήκες της εποχής.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ τον εκλεγέντα Βουλευτή του Νομού μας Τιμολέοντα Κοψαχείλη για την μεγάλη εκλογική του επιτυχία, να του ευχηθώ καλή τύχη και δύναμη στα υψηλά του καθήκοντα και να δηλώσω ότι στα πλαίσια της κυβερνητικής συνεργασίας που έχει συγκροτηθεί, θα αναπτύξω πρωτοβουλίες που θα αναφέρονται σε θέματα επενδύσεων, ανάπτυξης και μεγάλων έργων για να επανακινηθεί η τοπική μας οικονομία και για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τον τόπο μας και να μπούμε δυναμικά στη μεγάλη επιχείρηση αξιοποίησης των πλουτοπαραγωγικών δυνατοτήτων που έχει ο αγαπημένος μας τόπος.

Μετά τιμής

Κυριάκος Δ. Ταταρίδης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.