Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη

21 Ιουνίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια

  1. Στο συνεργείο της ΠΕ Γρεβενών για την άψογη προετοιμασία, προπαρασκευή και διεξαγωγή των επαναληπτικών βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012. Παρά το γεγονός της αισθητής μείωσης του προσωπικού το οποίο επιφορτίστηκε με το καθήκον της τέλεσης των εκλογών και της περιορισμένης χρονικής διάρκειας της προεκλογικής περιόδου, αυτό ανταποκρίθηκε πλήρως στις υποχρεώσεις που απορρέουν από την εκλογική νομοθεσία, επέδειξε δε υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού. Τα όποια προβλήματα της εκλογικής διαδικασίας εμφανίστηκαν, σε περιορισμένο αριθμό εκλογικών τμημάτων, από την απουσία μελών των εφορευτικών επιτροπών. Προς επίρρωση των ανωτέρω να επισημάνουμε ότι τα αποτελέσματα διαβιβάστηκαν ταχέως στο ΥΠ.ΕΣ., το δε τελευταίο, περί την 24:00η , τα επαλήθευσε πλήρως. Ιδιαίτερη μνεία εδώ θα πρέπει να κάνουμε και στο συντονιστή του συνεργείου κ. Γεώργιου Πιπέργια.
  2. Στους δικαστικούς αντιπροσώπους, τους γραμματείς και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών για την ταχύτατη έκδοση των αποτελεσμάτων.
  3. Στους υποψήφιους βουλευτές για την άψογη στάση που τήρησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
  4. Στους αγγελιοφόρους του Δήμου Γρεβενών και Δεσκάτης για το υψηλό αίσθημα ευθύνης τους.
  5. Στο αστυνομικό προσωπικό για τα μέτρα τάξης που έλαβαν ώστε η προεκλογική περίοδος να κυλήσει ομαλά και δημοκρατικά.
  6. Στον Έφορο Δικαστικό Αντιπρόσωπο, τον Πρόεδρο του Πρωτοδικείου Γρεβενών, τον Εισαγγελέα Γρεβενών ως και στο προσωπικό του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας Γρεβενών για την αγαστή συνεργασία μας κατά την προεκλογική περίοδο.

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

    Γεώργιος Δασταμάνης

This entry was posted on Πέμπτη, 21 Ιουνίου, 2012 at 10:41 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply