Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη των Τ.Κοψαχείλη και Α.Τσένη στο Επιμελητήριο Γρεβενών…

Ιούνιος 7th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Tην Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 ο υπ. Βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ. Τιμολέων Κοψαχείλης και ο πρώτος επιλαχών Βουλευτής Γρεβενών κ. Απόστολος Τσένης επισκέφτηκαν το Επιμελητήριο Γρεβενών. Συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Ράμμο, τον Αντιπρόεδρο κ. Κων/νο Τσουκαλά και μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Γρεβενών.

Συζητήθηκαν, τα πολλά και σύνθετα,  προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.  Ο Πρόεδρος και τα στελέχη του Επιμελητηρίου παρουσίασαν και ανέλυσαν τις βασικές προτάσεις του Επιμελητηρίου Γρεβενών σε θέματα όπως: το φορολογικό, ΦΠΑ, ασφαλιστικό, Τέλη Ακίνητης Περιουσίας κα.

Ο κ. Τιμολέων Κοψαχείλης αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη εξασφάλισης ρευστότητας για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες και στην ανάγκη προσέλκυσης και στήριξης των επενδύσεων με την  καταπολέμηση κάθε μορφής γραφειοκρατίας και απορρόφησης των ΕΣΠΑ.

Ο υπ. Βουλευτής Γρεβενών τόνισε ότι: «ως ελεύθερος επαγγελματίας αλλά και ως πρώην μέλους του Δ.Σ του επιμελητηρίου, γνωρίζω και κατανοώ απόλυτα τα προβλήματα και τις ανησυχίες των επιχειρηματιών, εμπόρων και επαγγελματιών των Γρεβενών. Εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα ότι, η ανάπτυξη και οι θέσεις εργασίας θα προέλθουν μέσω της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και της υγιούς επιχειρηματικότητας γι’ αυτό θα πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε αγώνα, ώστε να μείνει η Ελλάδα προσδεμένη στο ευρωπαϊκό άρμα, ειδικά τώρα που η Ευρώπη αλλάζει». Ο κ. Κοψαχείλης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ για την υποδοχή και τους συνεχάρη για τις δράσεις και τις εμπεριστατωμένες προτάσεις τους και δεσμεύτηκε ότι:  «και μετά τις εκλογές θα είμαι συνεχώς δίπλα στους επιχειρηματίες και σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες των Γρεβενών, προασπίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματά τους».

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούνιος 7th, 2012 at 21:50 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply