Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η μαφία γνώριζε για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους!

3 Ιουνίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Γνώριζε, καιρό πριν αυτή πραγματοποιηθεί!

Η συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη προκύπτει από την ανάκριση ενός «μετανοημένου» μαφιόζου, του Μπιάτζιο Ντι Λάνο, πρώην μέλους της ισχυρής μαφιόζικης ομάδας Πολβερίνο. Την είδηση δημοσιεύει το σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Il Mattino».

Ο Ντι Λάνο θεωρείται αξιόπιστος μάρτυρας από την Ιταλική αστυνομία που τους τελευταίους μήνες εξάρθρωσε την ομάδα του Τζουζέπε Πολβερίνο, ενός από τους πιο γνωστούς «boss» της Μαφίας που συνελήφθη πριν λίγους μήνες στην Ισπανία.

Όπως έγινε γνωστό, μέλη της Μαφίας γνώριζαν για την τρομοκρατική επίθεση, πριν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ντι Λάνο, μέσω ενός Μαροκινού προμηθευτή ναρκωτικών (η ομάδα Πολβερίνο έχει «ειδικότητα» στην διακίνηση χασίς διεθνώς).

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις από την Καμόρα που έγιναν γνωστές μετά την δημοσίευση της ανάκρισης, η Μαφία ήταν σε γνώση και του τρομοκρατικού χτυπήματος της 11ης Μαρτίου το 2004 στη Μαδρίτη.

Όπως αποκαλύπτει η Ιταλική εφημερίδα πολλοί είναι οι Μαφιόζοι που περηφανεύονταν πως στις κρύπτες της Οργάνωσης στη Νάπολη είχαν φιλοξενήσει πολλούς από τους πρωταγωνιστές του διπλού τρομοκρατικού χτυπήματος.

www.pentapostagma.gr

This entry was posted on Κυριακή, 3 Ιουνίου, 2012 at 23:59 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply