Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κυριάκος Ταταρίδης: “Σ’ αυτές τις κρίσιμες για την πατρίδα στιγμές ας μην πρυτανεύει η αντανακλαστική αντίδραση”…

Μάιος 30th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μετά την συγκρότηση της εκλογικής λίστας του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 17ης Ιούνη, αρχίζει η δεύτερη προσωπική μας επικοινωνία με τον Γρεβενιώτικο λαό.

Στο ψηφοδέλτιο μας συναντιώνται η εμπειρία, η γνώση, η ικανότητα, η κοινωνική καταξίωση και η ανανέωση που καλούνται στο σύγχρονο πολιτικό σκηνικό να συμβάλουν στην πρόοδο και την ανάπτυξη του Νομού και την ενίσχυση και στήριξη των συμφερόντων του αγαπημένου μας τόπου.

Το ΠΑΣΟΚ που φέρει ανάγλυφο, βαρύ και τρισδιάστατο το αποτύπωμα του στην ολοκληρωτική μεταμόρφωση του Νομού μας, πέρα από την μεγάλη σημερινή οικονομική δοκιμασία, καλείται να συνεχίσει την πατριωτική του πορεία για το ξεπέρασμα της κρίσης και την περαιτέρω ανάπτυξη της Χώρας, με στρατηγική πυξίδα την εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων, συγκροτώντας ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος απαλλαγμένο από τις πελατειακές σχέσεις που γονάτισαν τις αντοχές του και με υγιείς δομές που δεν θα επιτρέψουν την επανεμφάνιση στο μέλλον νοσηρών πολιτικών φαινομένων.

Σ’ αυτές τις κρίσιμες για την πατρίδα στιγμές ας μην πρυτανεύει η αντανακλαστική αντίδραση και η δικαιολογημένη δυσαρέσκεια και θυμός που μπορούν δυστυχώς να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες και καταστροφικές για την πατρίδα μας επιλογές, αλλά η ώριμη, η ψύχραιμη και η συνειδητή στήριξη του πατριωτικού μας κινήματος, του κινήματος των λαϊκών στρωμάτων της κοινωνίας μας που καλείται και πάλι μέσα από τη σκληρή αυτή οικονομική δοκιμασία να σχεδιάσει τη νέα πορεία της πατρίδας μας που θα αποκτήσει εκ νέου την αίγλη της, την ισχύ της και την οικονομική της ευρωστία μέσα στην Ευρώπη και σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Κυριάκος Ταταρίδης

Υποψήφιος Βουλευτλης ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

This entry was posted on Τετάρτη, Μάιος 30th, 2012 at 15:17 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply