Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Υπάρχουν και άλλα αδέλφια που θα έρθουν στη ΝΔ» είπε ο Π.Ψωμιάδης

26 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ο Κυριάκος Βελόπουλος…

«Άνοιξαν οι πόρτες της ΝΔ, αλλά δεν είμαστε ακόμα όλοι μαζί. Υπάρχουν και άλλα αδέλφια που θα έρθουν τις επόμενες μέρες» δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε συγκέντρωση στελεχών του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την ομιλία του, με την ιδιότητα του υπεύθυνου για τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, ο κ. Ψωμιάδης τάχθηκε κατά των αποκλεισμών και ζήτησε να πάρουν μέρος όλα τα μέλη και στελέχη της ΝΔ στην προεκλογική μάχη.

ΔΟΛ + ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ο Κ. Βελόπουλος

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου, έκανε γνωστή ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος εντάχθηκε προ ημερών στη ΝΔ.

Με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι δεν αποχώρησε από τον ΛΑΟΣ για την καρέκλα, αλλά στηρίζει «την μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη με τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό και το πρόγραμμά της για την εξόρυξη του ορυκτού πλούτου της χώρας, πιστεύοντας πως είναι η μοναδική ρεαλιστική λύση για την έξοδο της χώρας από την κρίση».

This entry was posted on Σάββατο, 26 Μαΐου, 2012 at 17:25 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply