Ο κοσμήτορας της Βουλής Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφτηκε τα Δημοτικά Σφαγεία Δεσκάτης όπου συναντήθηκε με τον προϊστάμενο της διεύθυνσης της κτηνιατρικής υπηρεσίας Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας κ. Ζ. Γακίδη, παρουσία του Δημάρχου Δεσκάτης Νίκου Μίγκου, Αντιδημάρχου Γ. Παπαντωνίου και του Ι. Αναγνώστου Δημοτικού Συμβούλου.

Συζήτησαν σχετικά με την πορεία των διαδικασιών λειτουργίας των σφαγείων. Συγκεκριμένα ο κ. Γακίδης ενημέρωσε ότι, ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες από την αρμόδια υπηρεσία και η απόφαση λειτουργίας βρίσκεται προς υπογραφή στον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Γ. Δακή και άμεσα θα σταλεί στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Επίσης ο κ. Γακίδης είπε ότι, τα σφαγεία Δεσκάτης θα λειτουργήσουν πολύ σύντομα σύμφωνα με τη νέα κτηνιατρική εθνική και κοινοτική νομοθεσία.

Ο κ. Κοψαχείλης συνεχάρη τον προϊστάμενο της διεύθυνσης της κτηνιατρικής υπηρεσίας κ. Γακίδη και δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα των κτηνοτρόφων της Δεσκάτης και της ευρύτερης περιοχής σύντομα επιλύεται.

Γραφείο Ενημέρωσης Κοσμήτορα της Βουλής

Τ. Κοψαχείλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.