Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καμμένος: Στις λίστες πρώτα όσοι έχουν εκλεγεί

Μάιος 23rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Συνέδριο θα πραγματοποιήσουν πιθανότατα μέσα στον Σεπτέμβριο, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Ο πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος μιλώντας στους βουλευτές και τους πολιτευτές των εκλογικών περιφερειών του νομού Αττικής, προανήγγειλε τη διεξαγωγή συνεδρίου το φθινόπωρο, ενώ αναφερόμενος στις επόμενες εκλογές ξεκαθάρισε ότι όσοι εξελέγησαν βουλευτές, αλλά και οι αναπληρωματικοί τους δεν πρόκειται να αντικατασταθούν από τις λίστες «όπως έγινε αλλού με ανταλλάγματα και δοσοληψίες».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «τιμούν τον αγώνα όλων των υποψηφίων, δείγμα ότι το κίνημα θέλει να επαναφέρει στην πολιτική τη χαμένη ηθική της» είπε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας πως ενδεχόμενες αλλαγές θα γίνουν μόνο με την ομόφωνη απόφαση του συνόλου των υποψηφίων και των συντονιστικών επιτροπών μιας εκλογικής περιφέρειας. «Αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν θα γίνουν δεκτοί εμπλεκόμενοι με μνημόνια» ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Καμμένος βρέθηκε σήμερα στην Κάρπαθο, όπου πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση έξι ετών από τον θάνατο του σμηναγού Κ. Ηλιάκη εν ώρα υπηρεσίας. Σε δήλωσή του εξήρε την αυτοθυσία του Κ. Ηλιάκη, ο οποίος «πάλεψε για την εθνική μας κυριαρχία και έδωσε τη ζωή του γι’ αυτήν, και στέφθηκε ως ο άριστος των αρίστων ανάμεσα στους Ικάρους μας, τους ακοίμητους φρουρούς του Αιγαίου».

www.newsit.gr

This entry was posted on Τετάρτη, Μάιος 23rd, 2012 at 19:51 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply