Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

23 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Οι μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη περνούν στο Σωματείο Φίλων ΠΑΟ

Αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στο νεοσυσταθέν Σωματείο Φίλων Παναθηναϊκού υπό τον κ. Γιάννη Αλαφούζο περνούν οι μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Τριφυλλιού κ. Δημήτρης Γόντικας μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ «η είδηση της ημέρας είναι ότι υπεγράφη η συμφωνία με τον κ. Αλαφούζο μεταβίβασης των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ενώ προβλέπεται όρος και για την ανάληψη της ευθύνης για τη ΓΗΠΕΛ». Επίσης, ο κ. Γόντικας τόνισε ότι οι δυο πλευρές συμφώνησαν και για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρο της Παιανίας (ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη) προς την ΠΑΕ χωρίς χρέωση για τους Πράσινους για την ερχόμενη σεζόν…

Αναφορικά με την υπόθεση της αδειοδότησης ο κ. Γόντικας είπε ότι «η προσπάθεια συνεχίζεται» και συμπλήρωσε: «Δεν έχει τελειώσει κάτι. Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ. Στο σημείο που είμαστε σήμερα, Κυριακή κοντή γιορτή…».

Ως προς το δάνειο το οποίο προσπαθεί να εξασφαλίσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο κ. Γόντικας σχολίασε: «Δεν υπάρχουν δεδομένα ακόμη. Ο,τι γίνεται και σε επίπεδο προσπαθειών για εξεύρεση πόρων, είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη διαδικασία. Αλλα μπορεί να είναι τα δεδομένα τώρα και άλλα μετά».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταβίβαση των μετοχών θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2013 προκειμένου να αποφευχθεί η φορολόγηση, με μοναδικό όρο (έχει υπογραφεί ανέκκλητο πληρεξούσιο) να έχουν συγκεντρωθεί από το Σωματείου τουλάχιστν 500.000 ευρώ.

Οι τιμές συμμετοχής στο Σωματείο

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε προς τα μέλη του ΔΣ ο κ. Αλαφούζος πέντε θα είναι οι διαβαθμίσεις για όσους οπαδούς των Πρασίνων θελήσουν να στηρίξουν το μοντέλο της λαϊκής βάσης και έχουν ως εξής:

250 ευρώ (έκπτωση 50% για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας)

500 ευρώ (παροχή εισιτηρίου διαρκείας και συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή)

1.000 ευρώ (όλα τα παραπάνω και επιπλέον προνόμια)

5.000 ευρώ (όλα τα παραπάνω και επιπλέον προνόμια)

10.000 ευρώ (όλα τα παραπάνω προνόμια και δωρεάν ταξίδια με την ομάδα).

Τέλος υπάρχει και η συμβολική συμμετοχή των 20 ευρώ για όσους θέλουν να συνεισφέρουν αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν περισσότερα χρήματα.

Σημειωτέον ότι τα μέλη και των πέντε κατηγοριών θα έχουν δικαίωμα ψήφου για την εκλογή εκπροσώπων για το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

ΔΟΛ

This entry was posted on Τετάρτη, 23 Μαΐου, 2012 at 14:50 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply