Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross κάνει θεαματική απόβαση στην Κοζάνη…

21 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η άνοδος των μυρίων!!! -Δείτε την Αφίσα

Στην πανοραμική, τεχνική, και πρόσφατα ανανεωμένη Δημοτική πίστα της Κοζάνης, στα Πετρανά, θα συναντηθούν για 4η φορά φέτος οι πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος Motocross.

Με τις πρόσφατες εξελίξεις στον αγώνα του Αργους να προδιαθέτουν για μάχες μέχρις εσχάτων, οι κορυφαίοι αθλητές του χώρου από όλη την Ελλάδα (αναμένεται μεγάλος αριθμός συμμετοχών!!) θα δώσουν το δυναμικό παρόν με στόχο το ξεκαθάρισμα των βαθμολογικών λογαριασμών. Στις κατηγορίες ΜΧ2, ΟΡΕΝ και Quad η υπόθεση τίτλος είναι ορθάνοιχτη ενώ στην ΜΧ1, μπορεί να υπάρχει φαβορί, όμως για την 2η θέση σχεδόν ισοβαθμούν 3 αθλητές

Εξι κατηγορίες συνολικά, ακόμα και τετράτροχες μοτοσυκλέτες !!, τα περίφημα Quads, 12 σκέλη (από το Σάββατο το απόγευμα (οι κύριοι αγώνες ξεκινούν την Κυριακή 13 Μαΐου στις 10:45) και απρόβλεπτες εξελίξεις είναι τα στοιχεία ενός αγώνα που θα συζητιέται σε όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής διακοπής.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Ερχόμενοι από Λάρισα – Ελασσόνα, περνάτε από γέφυρα στην λίμνη Πολυφύτου (πηγές Αλιάκμονα) και συνεχίζετε για Κοζάνη. Στα 12 χλμ περίπου θα συναντήσετε την διασταύρωση για τιςς Σχολές του ΟΑΕΔ, στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε τον δρόμο (υπάρχουν πινακίδες) και μετά από 3,5 χλμ φτάνετε στην πίστα. Ερχόμενοι από Θεσσαλονίκη, βγαίνετε στην 2η έξοδο για Κοζάνη – Πτολεμαϊδα, ακολουθείτε τον δρόμο για Λάρισα και μετά από 11χλμ περίπου θα συναντήσετε την διασταύρωση για τις Σχολές του ΟΑΕΔ. Στρίβετε αριστερα και κλπ ως άνω. Η γεωγραφική θέση έναρξης του δρόμου προς την πίστα είναι:  40° 17’ 02’’ Βορ & 21° 52’ 25’’  Αν.

ΘΕΑΤΕΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Ξενοδοχεία: Τσελίκας: 24610 35997, 36997,  Ερμιόνιο: 24610 39400, 39401

Ο Ειδικός Κανονισμός του αγώνα υπάρχει στο www.amotoe.gr

Η ΑΦΙΣΑ :

Καλή διασκέδαση σε αθλητές υποστηρικτές και θεατές.

Σας περιμένουμε !!!

This entry was posted on Δευτέρα, 21 Μαΐου, 2012 at 18:46 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΜΟΤΟ - ΜΟΓ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply