Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ενδεχόμενη διακοπή νερού στα Γρεβενά επί.. δύο μέρες

17 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι λόγω αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού που τροφοδοτεί την πόλη των Γρεβενών με νερό (περιοχή Αετιάς), ενδέχεται να έχουμε διακοπή της παροχής νερού με φυσική ροή στην πόλη των Γρεβενών την Παρασκευή 18/05/2012 και το Σάββατο 19/05/2012 (ημέρες εκτέλεσης των εργασιών).

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να μην κάνουν σπάταλη χρήση νερού, λόγω της υδροδότησης της πόλης μόνο από το βοηθητικό σύστημα ύδρευσης, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα ολικής έλλειψης νερού σε κάποιες περιοχές .

Για τα Δ.Δ.: Κυρακαλής, Ελάτου & τον οικισμό του Δοξαρά (συμπεριλαμβανομένου του οικισμού της Αγάπης) παρακαλούνται οι δημότες να μαζέψουν νερό για τις άμεσες οικιακές τους ανάγκες διότι σε περίπτωση διακοπής δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος υδροδότησης τους .

Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Γ.

This entry was posted on Πέμπτη, 17 Μαΐου, 2012 at 18:02 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply