Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φλώρινα: «Έπεσε» η αυλαία του πανελληνίου πρωταθλήματος άρσης βαρών

Μάιος 15th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής: «Η νέα γενιά έχει τη δύναμη να σηκώσει βάρη»

Με την απονομή μεταλλείων έπεσε η αυλαία του πανελληνίου πρωταθλήματος άρσης βαρών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαίου, στο Πατουλίδειο αθλητικό κέντρο του Δήμου Πρεσπών.

Την τελετή έναρξης των αγώνων κήρυξε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσία του χρυσού Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Δημήτρη Ηλιάδη και αθλητικών παραγόντων.

Θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξε στο Γιώργο Δακή ο χρυσός αρσιβαρίστας επισημαίνοντας κύρια την στήριξη της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην ομοσπονδία άρσης βαρών, που για δεύτερη φορά επέλεξε τις Πρέσπες, για την διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος άρσης βαρών, εφήβων – νεανίδων και παίδων – κορασίδων..

Κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής χαρακτήρισε κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την Περιφέρειά μας, την διεξαγωγή του πρωταθλήματος σημειώνοντας παράλληλα ότι ο αθλητισμός διαχρονικά έχει διδάξει την άμιλλα, την συμμετοχή, τον αγώνα και την προσπάθεια από την οποία έρχεται η νίκη που είναι στάση ζωής.

«Ο αθλητισμός δίνει χαρά. Είμαι σίγουρος ότι όπως εδώ τα παιδιά μας αναδεικνύονται νικητές, με τον ίδιο τρόπο και ο Ελληνισμός που περνάει μια δύσκολη περίοδο με τα προβλήματα που βιώνουμε, να μπορέσουμε βασισμένοι στις δυνάμεις μας, με σύνεση, υπευθυνότητα και αγώνα να είμαστε νικητές» τόνισε ο κ. Δακής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

This entry was posted on Τρίτη, Μάιος 15th, 2012 at 16:10 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply