Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Την Πέμπτη η ορκωμοσία των νέων Βουλευτών

14 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Κανονικά θα τελεστεί η ορκωμοσία των βουλευτών το πρωί της Πέμπτης διαβεβαίωναν σήμερα υψηλόβαθμα στελέχη του Κοινοβουλίου βάζοντας τέλος στις φήμες που ήθελαν αναβολή της.

Στη Βουλή όλα είναι έτοιμα για την τελετή κι αυτό γιατί οι υπηρεσίες καθαρισμού της Βουλής δούλεψαν αγόγγυστα ολόκληρο το Σαββατοκύριακο κάνοντας την αίθουσα της Ολομέλειας να λάμπει.

Σύμφωνα με το τυπικό προεδρεύων θα είναι ο Βύρων Πολύδωρας, ως πρώτος τη τάξει αντιπρόεδρος της Βουλής που επανεξελέγη αφού κανένα από τα πράσινα μέλη του Προεδρείου (Πετσάλνικος, Νιώτης, Αργύρης, Ροδούλα Ζήση) δεν είναι πλέον βουλευτές.

Ακόμα κι αν οι διαβουλεύσεις για σχηματισμό κυβέρνησης έχουν οδηγηθεί μέχρι την Πέμπτη σε αδιέξοδο και η χώρα οδηγηθεί εκ νέου σε εκλογές, η Βουλή θα συγκληθεί κανονικά και την Παρασκευή πιθανότατα για την εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρων.

This entry was posted on Δευτέρα, 14 Μαΐου, 2012 at 23:22 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply