Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 – Ημέρα Καθαριότητας στα Γρεβενά

8 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος την 11η Μαΐου ο Δήμος των Γρεβενών και ειδικότερα το τμήμα καθαριότητας θα δώσει το παρόν στον εορτασμό της ημέρας καθαριότητας.

Η 11η Μαΐου κάθε χρόνο για το Δήμο μας φιλοδοξεί να γίνει η μέρα που ο καθένας μας θα ανανεώνει και θα ενισχύει τη βούληση για μια πόλη καθαρή και για ένα περιβάλλον που θα εμπνέει πολιτισμό και ευπρέπεια.

Καλούμε λοιπόν και για τη δεύτερη τούτη χρονιά τον κάθε συμπολίτη μας, τον κάθε φορέα και ιδιαίτερα όλα τα σχολεία, να πλαισιώσουν τις εθελοντικές ομάδες που θα δημιουργηθούν με την καθοδήγηση του τμήματος καθαριότητας του Δήμου και την ημέρα εκείνη να φανεί ξεκάθαρα πως ο πολιτισμός και η καθημερινότητα είναι δύο έννοιες που είναι αλληλένδετες.

Πρέπει εκτός από το συμβολικό χαρακτήρα που έχει κάθε φορά ο εορτασμός αυτός να τονιστεί πως πρέπει να αναδειχθεί το μεγάλο  πρόβλημα που σκιάζει τον σημερινό άνθρωπο. Έννοιες όπως, αποκομιδή σκουπιδιών, ανακύκλωση, βιολογικός καθαρισμός, και πολλές άλλες κατανοούνται και γίνονται υπόθεση του καθένα μας μόνο μέσα από τη συμμετοχική διαδικασία.

Πέρυσι έγινε η αρχή. Φέτος ελπίζουμε περισσότερα. Προσδοκούμε πολλά για να κάνουμε μια πόλη καθαρή και νοικοκυρεμένη!

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα

2462087327 & 6972954628.

Σημείο εκκίνησης κεντρική πλατεία Γρεβενών ώρα 10:00.

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας ανακύκλωσης και Λαϊκών αγορών

Γούλας Γεώργιος

 

Διαβάστε ακόμη: Δήμος Γρεβενών: 11η Μαϊου – ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ημέρα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης στο Δήμο Γρεβενών

Γρεβενά: «Η αποστολή ολοκληρώθηκε» – Το άλσος Θεοδωρίδη καθαρίστηκε…

 

This entry was posted on Τρίτη, 8 Μαΐου, 2012 at 21:54 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply