Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ευχαριστίες του Γιώργου Δασταμάνη για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών…

8 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μετά το πέρας των βουλευτικών εκλογών, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ δημόσια:

 • Το προσωπικό της ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, το οποίο, βάσει νομοθεσίας, ανέλαβε την εκτέλεση των προπαρασκευαστικών εργασιών για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012. Έτσι, παρά την αισθητή μείωση του αριθμού ατόμων που συγκρότησαν το εκλογικό συνεργείο, την περιορισμένη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας και των πολλών αργιών οι οποίες μεσολάβησαν, το προσωπικό κατόρθωσε να ξεπεράσει με μεγάλη επιτυχία τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες, μετέδωσε δε, μαζί με τη Λευκάδα, πρώτο τα αποτελέσματα των εκλογών της ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ στο Υπουργείο Εσωτερικών.
 • Τον Έφορο της δικαστικής αρχής, τον Πρόεδρο Πρωτοδικών, την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών, ως και το προσωπικό του Πρωτοδικείου Γρεβενών, για την άψογη συνεργασία τους
 • Τους δικαστικούς αντιπροσώπους για την ταχύτητα έκδοσης των αποτελεσμάτων.
 • Το προσωπικό των Δήμων Γρεβενών και Δεσκάτης για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα που ανέκυψαν καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών.
 • Το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, ώστε οι εκλογές να διεξαχθούν με τρόπο ομαλό και ειρηνικό.
 • Τέλος τους υποψηφίους όλων των κομμάτων για τη στάση τους αλλά και την καρτερικότητα που επέδειξαν καθ’ όλη τα διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας και μάλιστα σε μια εποχή που όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας αμφισβητήθηκε παντοιοτρόπως.Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ
 • This entry was posted on Τρίτη, 8 Μαΐου, 2012 at 22:36 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

  Leave a Reply