Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Υπ. Βουλευτή Ν. Γρεβενών της Δημοκρατικής Αριστεράς Γεωργίου Καλαμάρα

8 Μαΐου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί μου συμπατριώτες

Είναι λίγες οι ώρες μετά το πέρας των εκλογών της  6ης Μαίου και νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους Γρεβενιώτες, είτε τίμησαν είτε όχι, με την ψήφο τους την Δημοκρατική Αριστερά και εμένα προσωπικά.

Κατά την προεκλογική περίοδο και τις περιοδείες σε όλο σχεδόν τον νομό, η θέρμη με την οποία μας υποδέχτηκαν οι κάτοικοι, με γέμισε με ελπίδα και αισιοδοξία για την συνέχεια, αλλά και με επιπρόσθετη ευθύνη.

Ήταν πολλοί αυτοί που με στήριξαν σ’ αυτό το διάστημα, γι’ αυτό και μέσω αυτού του μηνύματος, τους σφίγγω έναν – έναν το χέρι.

Εύχομαι οι έχοντες την εντολή του Ελληνικού λαού, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ώστε η χώρα να βρεί το δρόμο της γρήγορα. Απ’ την πλευρά μου θα τηρήσω απόλυτα  την δέσμευσή μου από το βήμα των κεντρικών μας ομιλιών και θα είμαι αρωγός, από όποια θέση και αν μου ζητηθεί, για το καλό του τόπου μας.

 

Με εκτίμηση

Γιώργος  Καλαμάρας

 

This entry was posted on Τρίτη, 8 Μαΐου, 2012 at 20:09 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply