Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ευχαριστήρια επιστολή Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ προς το φροντιστήριο ξένων γλωσσών “Passport”…

30 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Στις 7 Απριλίου, στα Γρεβενά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου Πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε η παράσταση CAMP ROCK από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Passport” της Θεσσαλονίκης, ιδιοκτησίας Λυδίας Παπαχατζή, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Τα έσοδα της παράστασης διατέθηκαν στο σχολείο μας για την αγορά ενός διαδραστικού πίνακα, απαραίτητο στην εκπαίδευση των μαθητών μας.

Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του φροντιστηρίου Passport”, το προσωπικό και κυρίως τους μαθητές που έλαβαν μέρος σ’ αυτήν τη θεατρική παράσταση.

Είναι η τρίτη φορά που γίνεται στην πόλη μας παρόμοια εκδήλωση από το συγκεκριμένο φροντιστήριο, για τον ίδιο σκοπό. Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις αναδεικνύουν την ευαισθητοποίηση του για  τους μαθητές μας.

Ο σύλλογος διδασκόντων, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ και οι εργαζόμενοι στις δομές ειδικής αγωγής εκτιμούν ιδιαίτερα την πρωτοβουλία αυτήν και ευελπιστούμε ότι το παράδειγμά τους θα το ακολουθήσουν και άλλοι για την ανακούφιση κοινωνικών ομάδων που χρήζουν ιδιαίτερης εκπαίδευσης, φροντίδας και αγάπης.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που στήριξαν με την παρουσία τους, το σκοπό για τον οποίο πραγματοποιήθηκε η παράσταση και τους χορηγούς της:

1.Π.Ε Γρεβενών

2.Δήμο Γρεβενών

3.Τράπεζα Κύπρου

4.Ραδιοφωνικό Σταθμό StafFm Γρεβενών.

5.Τις επιχειρήσεις «Ελληνικόν» και Γραφείο Οικοτουρισμού «Overland»

6.Tα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης Γρεβενών

7.Τον δημοσιογράφο Γρίδα Χρήστο και την παρουσιάστρια της εκδήλωσης Ευγενία Κοκκινίδου

 

Ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γρεβενών

Κων/νος Τζάτζης

This entry was posted on Δευτέρα, 30 Απριλίου, 2012 at 21:52 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply