Μετά τον επίσης χρυσό Λευτέρη Κοσμίδη και τον χάλκινο Λευτέρη Πετρούνια

Χρυσό και για τον Μάρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ΕνόργανηςΜετά τον Λευτέρη Κοσμίδη που πρώτευσε στις ασκήσεις εδάφους και τον Λευτέρη Πετρούνια που βγήκε τρίτος στους κρίκους ήρθε και η σειρά του Βλάσση Μάρα να ανέβει στο βάθρο στο Όσιγεκ της Κροατίας. Και μάλιστα ο Ελληνας γυμναστής πάτησε στο ψηλότερο σκαλί κατακτώντας το χρυσό στο μονόζυγο στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο ήταν ο απολογισμός του Σαββάτου για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται στο Όσιγεκ της Κροατίας. Ο Λευτέρης Κοσμίδης πρώτευσε στις ασκήσεις εδάφους και ο Λευτέρης Πετρούνιας βγήκε τρίτος στους κρίκους.

Ο Κοσμίδης επικράτησε στις ασκήσεις εδάφους με 15,550 βαθμούς. Ισοβάθμησε με τον Βρετανό Ντάνιελ Πέρβις (15,550 β.), ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Χιλιανός Ενρίκε Τομάς Σεπούλβεδα Γκονζάλες (15,475 β.).

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε την 3η θέση στον τελικό των κρίκων με 15,625 βαθμούς. Νικητής αναδείχθηκε ο Βραζιλιάνος Αρτούρ Ναμπαρέτε Ζανέτι (15,875 β.), ενώ 2ος ήταν ο Γάλλος Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (15,675 β.).

Η Βάσω Μιλλούση στους ασύμμετρους ζυγούς κατετάγη 4η με 13,400 βαθμούς. Πρώτη ήταν η Κριστίν Λι από τον Καναδά (14,475 β.), δεύτερη η Μάρτα Πίχαν-Κούλεσα από την Πολωνία (13,800 β.) και τρίτη η Γιάνα Σικούλοβα από την Τσεχία (13,575 β.). Η Μιλλούση θα λάβει μέρος την Κυριακή και στον τελικό της δοκού ισορροπίας.

ΔΟΛ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.