Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: τον «καρφώνει» η θεία του

26 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η κατηγορούμενη τον συνέδεσε ευθέως με την υπεράκτια εταιρεία Torcaso

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: τον «καρφώνει» η θεία τουΤον… ανιψιό της, Άκη Τσοχατζόπουλο «κάρφωσε» η 77χρονη θεία της συζύγου του, Αικατερίνη Σταμάτη, κατά την απολογία της στον ανακριτή. Η κατηγορούμενη, που αφέθηκε ελεύθερη, τον συνέδεσε ευθέως με την υπεράκτια εταιρεία Torcaso και το έμβασμα των 3.000.000 δραχμών, το οποίο κατατέθηκε στον λογαριασμό της στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορουμένη σε υπόμνημά της, που παρέδωσε στον ανακριτή, υποστήριξε ότι το 2001, όταν κατασκευαζόταν το εξοχικό σπίτι του γαμπρού και της κόρης της στο Πόρτο Ράφτη δέχτηκε στο λογαριασμό της το συγκεκριμένο έμβασμα από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ως διευκόλυνση για να πληρώσει τα συνεργεία.

Η ιστορία, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η κυρία Σταμάτη, έχει ως εξής: Τα χρήματα τα είχε ζητήσει από τον γαμπρό της, ο οποίος είναι γερμανός υπήκοος, αλλά καθώς εκείνος βρισκόταν τότε διακοπές εκτός Γερμανίας της είπε ότι θα κανονίσει με τον άνδρα της ανιψιά της, τον Άκη Τσοχατζόπουλου, να της στείλει τα χρήματα, ώστε να πληρώσει τα συνεργεία που δούλευαν στο Πόρτο Ράφτη. Έτσι, λέει η κυρία Σταμάτη, κατατέθηκε το συγκεκριμένο έμβασμα, το οποίο όμως κατά τη δικογραφία προερχόταν από την εταιρεία Torcaso.

«Αναρωτιέμαι», είπε η 77χρονη, «σε τι έφταιξα, όταν το μόνο που έκανα ήταν να συνδράμω στην ανέγερση της εξοχικής κατοικίας του συζύγου της κόρης μου… Γιατί αντιμετωπίζομαι ως εγκληματίας, απλώς και μόνο επειδή έλαβα εν αγνοία μου και άπαξ από εταιρεία συμφερόντων του κ. Τσοχατζόπουλου στον λογαριασμό του το ποσό των 3 εκατομμυρίων δραχμών (8.804 ευρώ), δηλαδή, ένα αμελητέο περιουσιακό στοιχείο σε σχέση με τα ιλιγγιώδη ποσά, που αναφέρονται ως αντικείμενο δωροδοκίας του στο κατηγορητήριο»!

This entry was posted on Πέμπτη, 26 Απριλίου, 2012 at 19:55 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply