Στα Γρεβενά βρέθηκε την Τρίτη (17/4) ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μακεδονία.

Σε συνέντευξή του στα ΜΜΕ των Γρεβενών, αναφερόμενος στην προφυλάκιση  του Τσοχατζόπουλου είπε:«H υπόθεση Τσοχατζόπουλου αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου ενός σάπιου πολιτικού συστήματος το οποίο οικοδομήθηκε επί χρόνια από τον δικομματισμό στη χώρα μας. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί επικοινωνιακό παιχνίδι στα χέρια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για να ξεπλύνουν τις μνημονιακές τους αμαρτίες».

Αναφέρθηκε ακόμη και στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών λέγοντας: “Είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι “πυροτέχνημα”  που δηλητηριάζει την κοινωνία και θα οδηγήσει με την βοήθεια του κ.Χρυσοχοΐδη την Χρυσή Αυγή στη Βουλή… Είναι ένα στίγμα για τη δημοκρατία μας, να έχουμε μέσα στη Βουλή 9 βουλευτές που θα χαιρετάνε ναζιστικά”. ..

Αναφερόμενος στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για κοινό ψηφοδέλτιο με το ΚΚΕ στις μονοεδρικές είπε: “Ενώ είμαστε έτοιμοι με τα ψηφοδέλτια. Δεν τα ανακοινώνουμε όμως ακόμα και θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή το ΚΚΕ να απαντήσει θετικά στη δική μας πρότασή μας”..
Ακούστε τη συνέντευξη:

One thought on “Αλέξης Τσίπρας από τα Γρεβενά: “Θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή το ΚΚΕ”… – (Ακούστε)”
  1. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 9 ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ κ.ΤΣΙΠΡΑ
    και θα χερετανε ΕΛΛΗΝΙΚΑ……………

    ΕΣΥ ΠΩς ΧΕΡΕΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ???????

    ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    (ειναι θεμα χρονου)
    η εθνομηδενιστικη αριστερα σου

    παναγιωτης
    πρωην ΚΚΕ εσωτερικου-Συνασπισμος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.