Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Παλάντζας ως υποψήφιος πλέον Βουλευτής Γρεβενών

12 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Φίλες και φίλοι,
Στις 6 Μαΐου καλούμαστε να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις για την χώρα και για τους πολίτες. Καλούμαστε να καθορίσουμε και να διαμορφώσουμε το μέλλον μας, να απαντήσουμε στα πραγματικά διλλήματα, να επιλέξουμε την πορεία μας.

Στις εκλογές αυτές, όλοι μας και πολύ περισσότεροι οι νέοι άνθρωποι, οφείλουμε να συμμετέχουμε, να μπούμε μπροστά, να διεκδικήσουμε την αλλαγή, να ορίσουμε το μέλλον μας και το μέλλον του τόπου.
Με αίσθημα ευθύνης, με απόλυτη επίγνωση της αλήθειας, με μεγάλη διάθεση για δουλειά συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Γρεβενά και διεκδικώ την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μου. Αλλά πριν από αυτό προτείνω μια σχέση βασισμένη στην αλήθεια, προτρέπω για δημιουργική συμμετοχή, αναζητώ τον διάλογο και τη σύνθεση.

Στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε, να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις. Η μόνη δέσμευση και εξάρτηση προσωπικά αλλά και για το ΠΑΣΟΚ είναι η απόλυτη αλήθεια.

Λάμπρος Παλάντζας
Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Γρεβενών
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ

This entry was posted on Πέμπτη, 12 Απριλίου, 2012 at 22:40 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply