Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μένιος Παπαϊωάννου στον Star-Fm 933: «Ο Πυρσός συνεχίζει τον δύσκολο αγώνα»…

12 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο Αντιπρόεδρος της ομάδας του Πυρσού,  Μένιος Παπαϊωάννου, μίλησε τη Μ.Πέμπτη (12/4) στον Star-Fm 933 για την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών (2011 – 2012), από τον Πυρσό που νίκησε 1-0 την ομάδα του Κτηνοτροφικού Καληράχης τη Μ.Τετάρτη στο ΔΑΚ Γρεβενών.

“Δεν γνωρίζω ποιό είναι (αριθμητικά) το κύπελλο που κατέκτησε η ομάδα μας, αυτό που ξέρω πάντως είναι πως έχουμε στη συνέχεια κρίσιμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα για την παραμονή μας στην Δ Εθνική κατηγορία… Δεν αρνηθήκαμε σε κανέναν να έρθει να βοηθήσει στην προσπάθεια που καταβάλουμε για το αθλητικό σωματείο των Γρεβενών που έχει τη μεγαλύτερη ιστορία… Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε κάποιους από την προηγούμενη διοίκηση να δίνουν το παρόν”…δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο Μένιος Παπαϊωάννου.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

This entry was posted on Πέμπτη, 12 Απριλίου, 2012 at 15:21 and is filed under Α΄ Ε.Π.Σ. Γρεβενών, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Γ + Δ Εθνική, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply