300 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι για το κέντρο κράτησης

Αμυγδαλέζα: Εξι προσαγωγές έπειτα από επεισόδια με την αστυνομίαΈνταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων στην Αμυγδαλέζα, οι οποίοι αντιδρούν στη δημιουργία κέντρου κράτησης παράνομων μεταναστών στην περιοχή τους.

Περίπου 300 άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί από τις 9 το βράδυ στην περιοχή, ενώ υπήρχε και αστυνομική δύναμη για λόγους ασφαλείας.

Ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους πέταξαν πέτρες κατά των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να προσαχθούν έξι άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην Αττική θα είναι έτοιμο πριν από τις εκλογές, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο υπουργός έχει τονίσει ότι κέντρο αυτό θα είναι πρότυπο «για να δουν όλοι οι έλληνες πολίτες ότι μιλάμε για ένα κέντρο φιλοξενίας με όλες τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.