Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μέσα στην εβδομάδα το δώρο Πάσχα

1 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την Πέμπτη 5 Απριλίου θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους του ΙΚΑ και τη Δευτέρα 2 Απριλίου στους συνταξιούχους του ΟΓΑ μαζί με τη σύνταξη.

Η καταβολή του δώρου Πάσχα στους συνταξιούχους θα γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό τους λογαριασμό ή λογαριασμού των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ).

Το δώρο Πάσχα στους δημόσιους υπαλλήλους
Το δώρο Πάσχα στο δημόσιο θα δοθεί στις 5 Απριλίου. Είναι μόλις 250 ευρώ και τα παίρνουν όσοι έχουν µισθό κάτω των 3.000 ευρώ μεικτά, συμπεριλαμβανομένων των επιδομάτων.

Οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα
Οι µισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τοµέα µε σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισµένου χρόνου δικαιούνται να λάβουν από τον εργοδότη τους δώρο Πάσχα. Το δώρο Πάσχα καταβάλλεται το αργότερο τη Μεγάλη Τετάρτη. Για το δώρο Πάσχα παρακρατούνται εισφορές υπέρ του ΙΚΑ και Φόρος Μισθωτών Υπηρεσιών.

Οι ναυτικοί και οι άνεργοι ναυτικοί
– Η σύνταξη Μαΐου των ναυτικών μαζί με το Δώρο του Πάσχα θα καταβληθεί από το ΝΑΤ μέσω τραπέζης τη Μεγάλη Τετάρτη 11/04.

– Από 235 έως 300 ευρώ θα λάβουν ως δώρο Πάσχα οι άνεργοι ναυτικοί. Η καταβολή του δώρου θα γίνεται μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου. Το δώρο δικαιούνται άνεργοι ναυτικοί (υπό προϋποθέσεις), απολυθέντες ναυτικοί από τις Ένοπλες Δυνάμεις, πάσχοντες από χρόνια νοσήματα και χανσενικοί, ναυτικοί που φοιτούν στο ΚΕΣΕΝ, στη Σχολή Θαλαμηπόλων και στα ειδικά τμήματα υποψήφιων τρίτων μηχανικών και τρίτων πλοιάρχων.

This entry was posted on Κυριακή, 1 Απριλίου, 2012 at 21:55 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply