Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

To πρωταπριλιάτικο του Star-Fm.gr: Δωρεάν πετρέλαιο σε όλους στον Ν.Γρεβενών

1 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μία μεγάλη επιτυχία του Βουλευτή Γρεβενών Θανάση Χαντάβα
Μπορεί να άργησε ο Βουλευτής Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας αλλά πέτυχε το καλύτερο για τους κατοίκους του Νομού Γρεβενών.

Μετά την απόφαση της Βουλής, ύστερα από πρόταση του Φίλιππου Πετσάλνικου,  για δωρεάν πετρέλαιο σε σχολεία στους Νομούς Καστοριάς και Φλώρινας, ο Βουλευτής μας, διεκδίκησε και πήρε ακόμη περισσότερα: Ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας και Εισηγητής του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (Κ.Τ.Ε) Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ, έπεισε τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πως στο Νομό μας ο χειμώνας διαρκεί πολύ και πως  υπάρχει ανάγκη για επιδότηση- δωρεά του πετρελαίου θέρμανσης σε όλους τους κατοίκους.*

Σύμφωνα με το Star-Fm.gr,  βρέθηκε τρόπος για να  μπορέσει να χρηματοδοτηθεί (μέσω ΕΣΠΑ) όλη η δαπάνη που καταβάλουν τα Γρεβενιώτικα νοικοκυριά και να μπορέσουν να προμηθευτούν όσο πετρέλαιο θέρμανσης απαιτείται  για την επόμενη χρονιά.

Πως θα γίνει η πληρωμή της δαπάνης:

*Αυτό που χρειάζεται,  είναι να υποβάλει ο καθένας κατ’ αρχήν αίτηση στον προμηθευτή πετρελαίου. Στη συνέχεια θα βγει η “δαπάνη” του καθενός (βάση του: πόσο δηλαδή πετρέλαιο κατανάλωσε  κατά την χρονική περίοδο 2011-2012) και στη συνέχεια θα γίνει η αποπληρωμή του ποσού  με χρήματα που θα κατατεθούν αυτομάτως στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου.

Δύο είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να πάρει κάποιος δωρεάν πετρέλαιο: να κάνει οποιαδήποτε φορολογική δήλωση στη ΔΟΥ Γρεβενών, και να διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό στην Αγροτική Τράπεζα όπου θα γίνει η κατάθεση στο όνομά του.

Το ίδιο θα ισχύει και σε όσους καταναλωτές έχουν στραφεί σε άλλη μορφή θέρμανσης (ξύλο- πέλετ-ηλεκτρικό), αρκεί το συνολικό κόστος να μην ξεπερνά τη δαπάνη της φετινής περιόδου (2011-2012).

Star-Fm.gr: Τελικά ήταν τόσο καλό, για να είναι αληθινό. Και για όσους δεν πείστηκαν…καλά κάνατε, αφού πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.

Διαβάστε ακόμη τα περσινά (2011) πρωταπριλιάτικα του Star-Fm: Παρελθόν για τον Δήμο Γρεβενών αποτελεί ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλεωτών Σάκης Καραγιάννης – Ξανά στο Δ.Σ. ο Ισαάκ Ισαακίδης.

Το δεύτερο τελικά βγήκε αληθινό: Ο Μένιος Παπαϊωάννου στην ηγεσία του Πυρσού…

Διαβάστε και: Πως «γεννήθηκε» το πρωταπριλιάτικο ψέμα

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

This entry was posted on Κυριακή, 1 Απριλίου, 2012 at 23:31 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply