Την ώρα που ο Παναθηναϊκός βουλιάζει και ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απέχει μια ανάσα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος εμφανίζονται αποφασισμένοι να λύσουν τις διαφορές τους στον αγωνιστικό χώρο των δικαστικών αιθουσών.

Μηνύσεις, αγωγές και αποζημιώσεις έχουν επιστρατευθεί πλέον στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει πλέον μεταξύ των δύο ισχυρών ανδρών του πράσινου στρατοπέδου.

Με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση απάντησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην αγωγή που του έκανε ο Γιάννης Β.Βαρδινογιάννης δίνοντας νέα διάσταση στην ενδοπαναθηναική διαμάχη.

Όπως έλεγε χθες ο Βγενόπουλος «είναι αλήθεια όλα όσα είπα στη συγκεκριμένη συνέντευξη και θα αποδειχθεί στα δικαστήρια. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι επικοινωνιακό παιχνίδι είναι αυτό να κοινοποιηθεί τώρα η αγωγή».

Ο Βγενόπουλος έλεγε ότι ήταν καταστροφική για τον ΠΑΟ η παραίτηση των τριών μελών του ΔΣ να παραιτηθούν , και να μείνει ακέφαλη η ομάδα. Και επιμένει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι αυτή η πράξη ήταν ένα σχέδιο του μεγαλομετόχου με στόχο αυτό που γίνεται σήμερα. Ο «Βγενό» θα παραστεί στο δικαστήριο και θεωρεί ότι «θα εκτεθεί ο Βαρδινογιάννης διότι θα μπούμε σε λεπτομέρειες που θα ακούσει το ακροατήριο και θα μάθουν οι δημοσιογράφοι και οι λεπτομέρειες θα αποκαλύψουν κάποιες αλήθειες που θα είναι πικρές για αυτόν.»

Κι αυτό διότι η αγωγή που είχε κάνει από τον Οκτώβριο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στον Ανδρέα Βγενόπουλο για τα όσα είπε ο Mr MIG στις 12 Σεπτέμβρη στο Πεντελικόν, επιδόθηκε τώρα στον 59χρονο επιχειρηματία.

Από την άλλη πλευρά ο Τζίγκερ διεκδικεί αποζημίωση 11 εκατομμυρίων ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση. Αυτό, πρακτικά σημαίνει πως οι φήμες που ήθελαν τις δύο πλευρές να βρίσκουν έναν κοινό δικηγόρο για να εξετάσει όλα τα θέματα της ΓΗΠΕΛ μήπως και βρεθεί η χρυσή τομή και βγει ο Παναθηναϊκός από το αδιέξοδο, να πηγαίνουν περίπατο.

“Στο καλό”, είχε δηλώσει ο κ. Βγενόπουλος το Σεπτέμβριο του 2011 όταν ο κ. Βαρδινογιάννης είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Βγενόπουλος είχε καταλογίσει στον κ. Βαρδινογιάννη ότι “κατέστρεψε το ρόστερ και διέλυσε την πολυμετοχικότητα εκ των έσω”, ενώ είχε αφήσει και αιχμές για το “πού” πήγαν 10,5 εκατομμύρια ευρώ τα οποία βγήκαν από τα ταμεία του συλλόγου για το γήπεδο.

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν πολλά να χωρίσουν ακόμη. Την ίδια ώρα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εάν δεν πάει κάποιος από τους μετόχους να τους μιλήσει δεν πρόκειται να υπογράψουν τον διακανονισμό και ο Παναθηναϊκός οδηγείται με χειρουργική ακρίβεια στον… γκρεμό.

www.protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.