Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μεγάλη πυρκαγιά στα Γρεβενά έκαψε 40 στρέμματα δάσους…

28 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

“Kαι δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο καλοκαίρι”…
Φωτιά εκδηλώθηκε στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης (28/3) σε δασική έκταση με δρυς και κέδρα, έξω από το χωριό Οροπέδιο στο δρόμο προς τον Άγιο Κοσμά σε μια δύσκολη περιοχή όπου δεν ήταν προσπελάσιμη. Επί τόπου “έδρασαν” 7 πυροσβεστικά οχήματα με 14 πυροσβέστες και την έθεσαν υπό έλεγχο λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή οχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης. Της όλης προσπάθειας προΐσταται ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών Θεόδωρος Καίσαρης.
“Η συγκεκριμένη πυρκαγιά είναι μία από τις πολλές που έχουν εκδηλωθεί στα Γρεβενά τις τελευταίες ημέρες και δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο καλοκαίρι”… δήλωσε στο Star-Fm.gr, έγκυρη πηγή και συμπλήρωσε:  “Έρευνα για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς ενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Γρεβενών και όλο το βράδυ, στο σημείο θα παραμείνει προληπτικά ένα πυροσβεστικό όχημα για να αποφευχθεί ο κίνδυνος της αναζωπύρωσης” .

This entry was posted on Τετάρτη, 28 Μαρτίου, 2012 at 23:12 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply