Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 παρουσιάσθηκε βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης η οποία δημιούργησε πολλαπλά προβλήματα στην υδροδότηση της πόλης των Γρεβενών κατάντι της Οδού Κ. Ταλιαδούρη.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων της ΔΕΥΑΓ δεν κατέστη εφικτή η επίλυση του προβλήματος με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς νερό μεγάλο τμήμα της πόλης των Γρεβενών.

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη επισπεύδονται οι εργασίες αντικατάστασης των αγωγών του δικτύου ύδρευσης από την ανάδοχο εταιρεία του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών & νέες δεξαμενές ύδρευσης».

Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 θα κατασκευασθεί τμήμα του αγωγού επί της 13ης Οκτωβρίου (μετά τη γέφυρα του ΚΤΕΛ) και στη συνέχεια αφού ολοκληρωθεί η ανωτέρω κατασκευή και αποκατασταθεί η υδροδότηση της πόλης, θα κατασκευασθεί ο αγωγός από την περιοχή Τσακάλια μέχρι την περιοχή Μεράς.

Η κατασκευή των ανωτέρω αγωγών θα δώσει λύση σε χρόνια προβλήματα πίεσης του δικτύου ύδρευσης που οφείλονταν στην παλαιότητα του και στις επί σειρά ετών παρεμβάσεις χωρίς σχεδιασμό, οι οποίες αντί να τα λύνουν συνέβαλλαν στην διόγκωσή τους, με αποτέλεσμα τη μη σωστή λειτουργία και έλεγχο του δικτύου.

Ζητούμε συγνώμη από τους δημότες μας και υποσχόμαστε την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.