Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κρίσεις τον Ιούλιο, μεταθέσεις κατά …το 2013!

Μάρτιος 16th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Οι κρίσεις αναβάλλονται – Οι μεταθέσεις να δείτε

Όλο και πιο πίσω πάνε οι κρίσεις στις ΕΔ. Από τον Ιούνιο φθάσαμε στον Ιούλιο κι όλα αυτά αν δεν συμβεί κάτι έκτακτο. Το οποίο έκτακτο βέβαια δεν είναι ανάγκη να είναι και κάτι νέο. Εδώ, σύμφωνα με την νομοθετική ρύθμιση αναβλήθηκαν οι κρίσεις λόγω της οικονομικής κρίσης που κλείνει τρία χρόνια.

Η αναβολή των κρίσεων προκαλεί τεράστιο πρόβλημα σε πάρα πολλά στελέχη των ΕΔ. Και αυτό γιατί κανείς δεν μπορεί να πει πότε θα γίνουν μεταθέσεις. Το ερώτημα δεν αναζητά απάντηση από απλή περιέργεια,αλλά από πραγματική αγωνία .Κι αυτό γιατί:

•Όπως έλεγε αξιωματικός που γνωρίζει περί μεταθέσεων “με τους ρυθμούς που πάμε,προβλέπω ότι οι μεταθέσεις του 2012 θα υλοποιηθούν …του χρόνου ,το 2013”.

•Αυτό δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Ποιο στέλεχος με παιδιά που πηγαίνουν σχολείο μπορεί να μετακινηθεί στα μέσα της σχολικής χρονιάς; Δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα σε πολλές οικογένειες.

•Από την άλλη αν υπάρξει απόφαση να μην γίνουν μεταθέσεις το 2012 και να πάμε στο καλοκαίρι του 2013,δεν θα είναι άδικο για στελέχη που ήδη υπηρετούν δύο και τρία χρόνια σε δύσκολες φρουρές και δικαιούνται μία “ευνοϊκή” μετάθεση; Η αδικία είναι προφανής και προστίθεται στις πολλές και μεγάλες αδικίες που έχουν υποστεί τα στελέχη τη τελευταία τριετία.

www.onalert.gr

This entry was posted on Παρασκευή, Μάρτιος 16th, 2012 at 16:41 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply