Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ – Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Γρεβενών…

13 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Σε συνέχεια των αποφάσεων της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά και συζήτησε θέματα προεκλογικής ετοιμασίας και ετοιμότητας, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, απέστειλε προς όλες τις ΝΟΔΕ, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και την ΟΝΝΕΔ εγκύκλιο με την οποία καθορίζονται οι διαδικασίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Σχετικές αιτήσεις από κάθε ενδιαφερόμενο, που πληροί τις αναγκαίες προϋποθέσεις, μπορεί να υποβάλλονται από σήμερα 12 Μαρτίου 2012 έως και τις 6 το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 2012.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να συνοδεύονται από πρόσφατο πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και –εφόσον ο ενδιαφερόμενος είναι πρώην βουλευτής- από δήλωση παραίτησής του από το δικαίωμα δικαστικής διεκδίκησης οποιουδήποτε ποσού αναδρομικώς οφειλομένων αναπροσαρμογών της βουλευτικής του αποζημίωσης, καθώς και κάθε άλλου ποσού που σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο προς τη βουλευτική του ιδιότητα.

Η εγκύκλιος είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στη Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος, τη Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης και στα κατά τόπους γραφεία των ΝΟΔΕ.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Γρεβενών:

Διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κατά τις προσεχείς εκλογές.

Σύμφωνα με την απόφαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή της την 11η Μαρτίου 2012 και εν΄όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών καθορίστηκε η διαδικασία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος εκ’ μέρους όσων επιθυμούν να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Όσοι επιθυμούν λοιπόν να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας έγγραφη Αίτηση – Δήλωση στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. από τη Δευτέρα 12/03/2012 και ώρα 18:00 έως την Πέμπτη 15/03/2012 ώρα 18:00.

Η Αίτηση – Δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως περιγράφονται στην εγκύκλιο. Με την επιφύλαξη των οριζομένων στην εγκύκλιο τυχόν ελλιπείς Αιτήσεις δεν θα παραλαμβάνονται.

Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της ΝΟ.Δ.Ε. ώστε να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της εγκυκλίου πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Για την ΝΟ.Δ.Ε. Γρεβενών

Ο Πρόεδρος

This entry was posted on Τρίτη, 13 Μαρτίου, 2012 at 11:40 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply