Ενισχύεται με 195 Ειδικούς Φρουρούς η ομάδα ΔΙ.ΑΣΜε επιπλέον αστυνομικούς – ειδικούς φρουρούς στελεχώνεται από σήμερα  Δευτέρα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Άμεσης Δράσης μετά τις σχετικές εξαγγελίες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη κατά την ανάληψη των καθηκόντων του. Οι νέοι αστυνομικοί θα περιπολούν μαζί με συναδέλφους τους σε περιοχές στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ «την περασμένη Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012, οι δυνάμεις της ΔΙ.ΑΣ αποτελούνταν από συνολικά 1.338 αστυνομικούς – ειδικούς φρουρούς. Σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό, από αύριο Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012, οι δυνάμεις θα αποτελούνται από συνολικά 1.533 αστυνομικούς- ειδικούς φρουρούς και σταδιακά θα αυξάνονται, έως ότου φθάσουν στο σύνολο 3.000 άνδρες και γυναίκες»

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη πως: «Την Παρασκευή επιχειρούσαν 341 Ομάδες ΔΙ.ΑΣ, ενώ τη Δευτέρα θα ανέλθουν στις 373, εκ των οποίων 110 ομάδες θα περιπολούν από τις 7 το πρωί έως τη 1 τα ξημερώματα στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας».

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες περιοχές του Λεκανοπεδίου τις ίδιες ώρες:

– 86 ομάδες θα πραγματοποιούν περιπολίες σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής

– 80 ομάδες θα περιπολούν σε όλη τη Δυτική Αττική

– 47 ομάδες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και τέλος

– 50 ομάδες θα περιπολούν στην Νοτιοανατολική Αττική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.