Την προετοιμασία των εσωκομματικών εκλογών της 18ης Μαρτίου έχει αναλάβει η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή που συγκροτήθηκε με απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου και η οποία αποτελείται από τον πρόεδρο της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης Γιώργο Ανωμερίτη, τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη, τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, τον γραμματέα της ΚΟ Βασίλη Εξαρχο και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, Κώστα Ασκούνη, Τόνια Αντωνίου, Κώστα Ανδρουλάκη, Γιάννη Μίχα, Εφη Χαλάτση, Νίκο Σαλαγιάννη, Χρυσάνθη Κισκήρα και Μαριλένα Κοππά.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ
Σύμφωνα με ενημέρωση που έκανε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστούν οι δυσκολίες χρηματοδότησης των εσωκομματικών εκλογών, καθώς επήλθε συμφωνία στο θέμα της απεμπλοκής της δόσης της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Μόνο για το ΠΑΣΟΚ τα χρήματα που εκκρεμούν είναι 5 εκατ. ευρώ. Ετσι αναμένεται σήμερα  (Τρίτη) να έρθει στη Βουλή προς ψήφιση σχετική τροπολογία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης ενημέρωσε ότι σε συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας την προηγούμενη εβδομάδα επήλθε ευρύτερη συμφωνία και συναίνεση των κομμάτων συμπεριλαμβανομένων και της Αριστεράς σε σχέση με την απεμπλοκή της δόσης της κρατικής επιχορήγησης του 2011.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.