Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Google: Προσφέρει $60.000 σε όποιον καταφέρει να….hackάρει τον Chrome!

29 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Και όμως είναι αλήθεια!

Λίγες μέρες έμειναν για την διεξαγωγή του διαγωνισμού Pwn2Own. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό όπου οι συμμετέχοντες προσπαθούν να βρούν προσβάσιμα σημεία σε browsers και λειτουργικά.

Η Google αποφάσισε φέτος να κάνει τον διαγωνισμό λίγο πιο ενδιαφέρον(όχι ότι δεν ήταν), προσφέροντας βραβεία των $20.000, $40.000 και των $60.000. Τα υψηλά χρηματικά αυτά βραβεία θα δωθούν σε όσους καταφέρουν να σπάσουν τις δικλείδες ασφαλείας του browser, αλλά και από ένα Chromebook.Ουσιαστικά όποιος καταφέρει να hackάρει τον Chrome θα λάβει ως βραβείο το χρηματικό ποσό των $60.000.

Υπεύθυνος της Google δήλωσε: “Ενώ είμαστε υπερήφανοι για το ρεκόρ του Chrome στους προηγούμενους διαγωνισμούς, η αλήθεια είναι ότι έτσι δεν έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε και να βελτιωθούμε. Για να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες αποφασίσαμε να αυξήσουμε τα έπαθλα.”

 

whos.gr

This entry was posted on Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 22:42 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply