Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το «Τρενάκι της Ευθανασίας»

29 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μακέτα Λιθουανού μηχανικού για τη μακάβρια μηχανή που σε… σκοτώνει

Το «Τρενάκι της Ευθανασίας»Συνήθως τα τραινάκια στο λούνα παρκ υπόσχονται αδρεναλίνη, ενθουσιασμό, απίστευτη εμπειρία. Η ιδέα του Λιθουανού Julijonas Urbonas προχωρά τις παροχές ένα βήμα παραπέρα: το τραινάκι θα σου τα δίνει όλα αυτά και στο τέλος θα σου παίρνει τη ζωή!

Το «Τρενάκι της Ευθανασίας» είναι μια θεωρητική μηχανή η οποία αποσκοπεί στο να παίρνει τη ζωή κάποιου με κομψότητα και ευφορία, σύμφωνα με τον δημιουργό της. Πρώτα ο επιβάτης θα βιώνει έντονα συναισθήματα και μοναδικές εμπειρίες και στη συνέχεια θα χάνει τις αισθήσεις του και θα πεθάνει από έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλο.

«Χάρη στο πάντρεμα της προηγμένης διεπιστημονικής έρευνας στη διαστημική ιατρική, τη μηχανολογία, και τις υλικές τεχνολογίες καθώς επίσης και τη βαρύτητα, το μοιραίο ταξίδι γίνεται ευχάριστο, κομψό και αποκτά νόημα», λέει ο εμπνευστής του μοναδικού αυτού τρένου.

Δείτε τις μακέτες…

www.newsbeast.gr

 

This entry was posted on Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 13:41 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply