Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εξωτερικών φρουρών των φυλακών Φελλίου Γρεβενών

29 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την Παρασκευή 24/02/2012 η εξωτερική φρουρά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2012 στην αίθουσα συγκεντρώσεως της φρουράς στο κ. κ Γρεβενών

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλά μέλη του σωματείου, σύσσωμο το Δ. Σ όπως και επίσημοι προσκεκλημένοι που τίμησαν με την παρουσία τους το γεγονός. Παρόν ήταν ο Διευθυντής κος Πανάγος, ο Διοικητής της φρουράς κος Μουτσιούνας, ο αρχιφύλακας κος Ραμογιάννης, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Υ.Ε.Φ κος Αναγνώστου, ο αντιπεριφεριάρχης Δυτικής Μακεδονίας κος Δασταμάνης, ο αντιδήμαρχος Γρεβενών κος Χατζηγεωργίου, ο αστυνομικός διευθυντής κος Σούλτης, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας κος Καίσαρης, ο πάρεδρος του Φελλίου κος Κουταλής και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Σε κλίμα εορταστικό ο πρόεδρος της ένωσης εργαζομένων κος Τραπέζας καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε ευκαιρίας δοθείσης στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι. Το σημαντικότερο όλων είναι η αντιμετώπιση τους από την πολιτεία ως υπαλλήλους γραφείου, εντάσσοντας τους στο ενιαίο μισθολόγιο χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψιν οι ιδιαιτερότητες και οι αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούν στο χώρο της εργασίας.

Υπενθύμισε ωστόσο πως η απεργία που άρχισε στις 17/01/2012 θα συνεχισθεί μέχρι να δικαιωθούν. Τέλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι επίσημοι που με τη σειρά τους ευχήθηκαν στα μέλη το 2012 να είναι γενναιόδωρο σε όλα και ότι θα είναι δίπλα τους στον αγώνα τους αλλά και σε οτιδήποτε μπορούν να φανούν χρήσιμοι.

Ο πατέρας Ανδρέας της κοινότητας Φελλίου έκοψε την πίτα και με τις ευλογίες του τελείωσε μια όμορφη εκδήλωση.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ     ΔΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

This entry was posted on Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου, 2012 at 13:12 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply