Κατασχέθηκαν πέντε κιλά και τριακόσια ογδόντα εννέα γραμμάρια κάνναβης

Την Τρίτη (28/02) , αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν στο 10 χλμ. Ε.Ο. Κρυσταλλοπηγής – Φλώρινας, έναν 27χρονο αλλοδαπό για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα, που έγινε στο αυτοκίνητο  που οδηγούσε ο 27χρονος αλλοδαπός, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν εννέα  συσκευασίες αεροστεγώς κλεισμένες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους πέντε κιλών και τριακόσια ογδόντα εννέα γραμμαρίων.

Στη συνέχεια αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, πήγαν στη Θεσσαλονίκη, όπου και συνέλαβαν ακόμη έναν 25χρονο Έλληνα, για τον οποίο (σύμφωνα με τον συλληφθέντα) προορίζονταν η συγκεκριμένη ποσότητα κάνναβης. Αργότερα  σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν υπολείμματα κάνναβης και μέρος από χάπι που υπάγεται στο νόμο περί ναρκωτικών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• κάνναβη συνολικού βάρους πέντε κιλών και τριακόσια ογδόντα εννέα γραμμαρίων

• ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο

• πέντε κινητά τηλέφωνα

• υπολείμματα κάνναβης

• μέρος χαπιού υπαγόμενο στο νόμο περί ναρκωτικών ουσιών

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.