Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απόκριες 2012 στις Αμυγδαλιές Γρεβενών…

28 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Αποκριάτικες οι τρεις από τις τέσσερις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών για τις Απόκριες 2012, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Στο παιδικό πάρτι που διοργανώθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, η αίθουσα του Συλλόγου αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τα πολλά παιδιά που συγκεντρώθηκαν, ενώ το κέφι ήταν πραγματικά ατελείωτο.

2. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου έγινε η αναβίωση του εθίμου του «φανού», παρά την έντονη κακοκαιρία. Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Μιχάλης Ντάλλας.

3. Την Καθαρά Δευτέρα τα κούλουμα τα γιορτάσαμε, λόγω του πολύ άσχημου καιρού, στο προαύλιο του Σχολείου. Μοιράστηκε η πεντανόστιμη φασολάδα και νηστίσιμα εδέσματα, μαζί με κρασί και τσίπουρο. Τέλος το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα τη Ροδιάνθη Μπουρέλλα για τη φασολάδα, τους χορηγούς των εκδηλώσεων Ιωάννη Γιάτσιο (οικοδομικά υλικά), το σούπερ μάρκετ Μασούτη, καθώς και τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και εύχεται

Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή σ’ όλους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

This entry was posted on Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, 2012 at 21:56 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply