Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παραίτηση Παπουτσή από υπουργός Προστασίας του Πολίτη

27 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Για να λάβει μέρος στις εσωκομματικές εκλογές του ΠαΣοΚ για την αρχηγία

Παραίτηση Παπουτσή από υπουργός Προστασίας του ΠολίτηΕπιστολή παραίτησης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη απέστειλε στον πρωθυπουργό ο Χρήστος Παπουτσής την Καθαρά Δευτέρα. Όπως εξηγεί στην επιστολή του η οποία αναμένεται να φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου εντός της ημέρας, παραιτείται από την κυβέρνηση προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρωθυπουργός κ. Λ. Παπαδήμος είχε ενημερωθεί για τις προθέσεις του κ. Παπουτσή στην τελευταία τους συνάντηση πριν περίπου δέκα ημέρες.
Με τη δήλωση αυτή του Χρ.Παπουτσή, ουσιαστικά αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο για την διαδοχή στο Κίνημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΝΕΤ, η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 9 και 10 Μαρτίου.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το Σάββατο 10 Μαρτίου θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες για τη προεδρία του Κινήματος. Οι κάλπες για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ θα στηθούν, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, στις 18 Μαρτίου.
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

This entry was posted on Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου, 2012 at 19:02 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply