Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απειλητικές επιστολές σε μέλη του Κογκρέσου

23 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Περιείχαν ύποπτη ουσία σε πούδρα

Απειλητικές επιστολές σε μέλη του ΚογκρέσουΑπειλητικές επιστολές έλαβαν τρία μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ τις τελευταίες δύο ημέρες και αξιωματούχοι προειδοποίησαν ότι ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες.

Τουλάχιστον οι δύο από τις επιστολές, η μια εκ των οποίων έφθασε στο γραφείο ενός Γερουσιαστή στην πολιτεία όπου εκλέγεται και η δεύτερη στο περιφερειακό γραφείο ενός μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων,περιείχαν μια ύποπτη ουσία σε πούδρα. Οι δοκιμές που έγιναν οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι ήταν αβλαβής, σύμφωνα με τον Τέρενς Γκέινερ, του επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας της Γερουσίας.

Σε ειδοποίησή του προς τα μέλη της Γερουσίας, ο Γκέινερ δεν διευκρίνισε τι περιείχε η Τρίτη επιστολή. Η ειδοποίηση, που τιτλοφορείται «Επείγον: Προειδοποίηση για Ύποπτη Αλληλογραφία», προειδοποιεί ότι ο άγνωστος αποστολέας των γραμμάτων «άφησε να διαφανεί ότι επιπλέον γράμματα που περιέχουν μια ουσία σε σκόνη θα φθάσουν σε περισσότερα γραφεία μελών της Γερουσίας και ορισμένα από αυτά τα γράμματα μπορεί να περιέχουν μια πραγματικά επικίνδυνη ουσία».

Επισήμανε επίσης ότι πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην αλληλογραφία που έχουν σφραγίδα ταχυδρόμησης του Πόρτλαντ, στην πολιτεία Όρεγκον.

 

 

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου, 2012 at 19:10 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply