Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τι γίνεται με την Google και το blog ΑΕΤΟΣ ΓΡΕΒΕΝΑ;

22 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Λάβαμε το παρακάτω e-mail του blog AETOS-GREVENA και το γράφουμε όπως ακριβώς μας το έστειλε:

Ήδη από την Τρίτη, προσπαθώντας να μπει κάποιος στο Blog του ΑΕΤΟΥ, διαπιστώνει πως εμφανίζεται μία προειδοποίηση που αναφέρει ότι ίσως έχουμε εγκαταστήσει κακόβουλο λογισμικό και κινδυνεύει ο επισκέπτης να μολυνθεί.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα, ότι ουδέποτε κάναμε κάτι τέτοιο και πως σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να…βγάλουμε τα μάτια μας.

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε αυτό το μήνυμα, έχουμε έρθει σε επαφή με την Google για να μας εξηγήσει τι ακριβώς  εννοεί και ποιο είναι το.. κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να δημιουργεί το πρόβλημα…

Όσοι από σας θέλετε να διαβάσατε τον ΑΕΤΟ κανονικά, προσπεράστε την συγκεκριμένη προειδοποίηση και συνεχίστε την περιήγησή σας.

ΔΕΝ διατρέχεται κανένα πρόβλημα.

Προφανώς η Google (που ακόμη δεν απάντησε για να βρεθεί η.. λύση), να θέλει να.. φιμώσει κάποιες φωνές που χαλάνε τη.. “μανέστρα” της Κυβέρνησης.


ΥΓ ΑΕΤΟΣ2: Εάν κάποιος γνωρίζει τον τρόπο να ξεπεράσουμε γρηγορότερα αυτόν το.. Γολγοθά, ας eπικοινωνήσει μαζί μας:aetosgrevena@gmail.com
aetos-grevena.blogspot.com

This entry was posted on Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, 2012 at 08:36 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply