Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο βουλευτής που έβγαλε 1.000.000€ στο εξωτερικό – Αποκάλυψη σοκ από τον Επικεφαλής της Επιτροπής για την καταπολέμηση του “μαύρου” χρήματος

Φεβρουάριος 22nd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Τι έκανε βουλευτής λίγο πριν το Μεσοπρόθεσμο

Τον Μάιο του 2011 και ενώ η Ελλάδα βρισκόταν στην κόψη του ξυραφιού, βουλευτής έβγαλε ένα εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό, λίγο πριν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

Αυτό αποκάλυψε, ο πρόεδρος της Επιτροπής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες κ. Π. Νικολούδης.

“Ένας ή μία βουλευτής έβγαλε 1.000.000€ στο εξωτερικό” είπε χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια συζήτησης για τα πεπραγμένα της Αρχής, που διεξήχθη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολούδης, σε ό,τι αφορά τον πολιτικό κόσμο, διαπίστωσε ότι “ένας ή μία έβγαλε 1.000.000 ευρώ τον περσινό δραματικό Μάη του 2011”.

Ο κ. Νικολούδης δεν κατονόμασε τον ή την Βουλευτή, δηλώνοντας ότι η πράξη δεν είναι αξιόποινη, με την τυπική έννοια του νόμου.

“Σε ποσοστό στους 300, είναι ένας στα 300. Δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του. Δεν είναι αμάρτημα το να βγάλεις χρήματα έξω, δεν είναι παρανομία, με την τυπική έννοια του νόμου, αλλά για μένα είναι ένα δείγμα”, πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, κατέληξε λέγοντας ότι χωρίς να θέλει να παίξει τον ρόλο του συνήγορου του πολιτικού κόσμο, διαφωνεί με την στοχοποίηση όλων των πολιτικών, λόγω μεμονωμένων περιστατικών, όπως αυτό που αποκάλυψε.

news247.gr

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 22nd, 2012 at 22:49 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply