Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κατάστημα στην Κοζάνη διέθετε οινοπνευματώδη σε ανήλικους…

Φεβρουάριος 22nd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Εντείνει τους ελέγχους για την τήρηση των κείμενων διατάξεων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, η Αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης, εν’ όψει των Απόκρεω, περίοδος κατά την οποία η κίνηση είναι αυξημένη.

Τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής 17/2 προς Σάββατο 18/2, το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, οργάνωσε και πραγματοποίησε ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Κοζάνης.

Η εξόρμηση έγινε στο πλαίσιο των στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την προστασία των ανηλίκων, καθώς βασικός σκοπός των ελέγχων ήταν η τυχόν διάθεση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους.

Από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν διαπιστώθηκε ότι σε ένα κατάστημα δέκα ανήλικοι κατανάλωναν αλκοολούχα ποτά. Βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος, για διάθεση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικα άτομα, για στέρηση βιβλιαρίου υγείας και γιατί επέτρεπε την εργασία σε υπάλληλο ο οποίος στερούνταν την προβλεπόμενη άδεια εργασίας.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης εφαρμόζοντας το πρόγραμμα της αντεγκληματικής πολιτικής και του στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού των δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, θα συνεχίσει την πραγματοποίηση δράσεων με στόχο την πρόληψη της παραβατικότητας και της θυματοποίησης των ανηλίκων.

Οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν στον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη είναι σε βαθμό πταίσματος, γι’ αυτό η υπόθεση θα εκδικαστεί στο πταισματοδικείο.

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 22nd, 2012 at 22:05 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ, Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply