Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παραιτήθηκαν οι του ΛΑΟΣ: Α. Ροντούλης -Μ.Βορίδης, Α.Γεωργιαδής…

10 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Σιγά σιγά φεύγουν από το τρένο..

Επιστολή παραίτησης στον Πρωθυπουργό απέστειλε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αστέριος Ροντούλης.

Στη διάθεση του κ. Λουκά Παπαδήμου είναι οι παραιτήσεις και των τριών υπόλοιπων μελών της κυβέρνησης που προέρχονται από τον ΛΑΟΣ, μετά και τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα του νέου μνημονίου.

Πρόκειται για τον υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη, τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας Γιώργο Γεωργίου και τον υφυπουργό Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε επιστολή του προς τον κ. Λουκά Παπαδήμο, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι οι παραιτήσεις των υπουργών του ΛΑΟΣ είναι στην διάθεσή του και απομένει η απόφαση του Πρωθυπουργού.

Star-fm.gr: Αναμένουμε τις όποιες εξελίξεις. Το σίγουρο είναι πάντως πως ο κ.Καρατζαφέρης, βλέποντας το κόμμα του να “παραπαίει”, επέλεξε την παραίτηση των βουλευτών του που συνκυβέρνησαν με ΠαΣοΚ και Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις, αναμένονται κι άλλες παραιτήσεις που έχουν να κάνουν με τη συνοχή της Κυβέρνησης.

This entry was posted on Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, 2012 at 17:52 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply