Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δυτική Μακεδονία: Η χιονόπτωση συνεχίζεται – Δείτε που απαγορεύτηκε η κυκλοφορία φορτηγών αυτοκινήτων…

10 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, έχει ως εξής:

Με απόφαση του Διευθυντή της Α.Δ.  Γρεβενών, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο  άνω των 3,5 τόνων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας του τμήματος της Εθνική οδού Γρεβενών – Τρικάλων από το 1ο χλμ έως το 38ο χλμ. (όρια Ν. Τρικάλων).

Με την ίδια απόφαση απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των οχημάτων παντός τύπου που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο περιοχής της Α.Δ. Γρεβενών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό Δίκτυο διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Η κυκλοφορία των  οχημάτων στην  Εγνατία οδό διεξάγεται κανονικά.

Από το 45ο μέχρι το 50ο χλμ. περίπου της Επ. Οδού Γρεβενών – Σαμαρίνας, λόγω των ισχυρών ανέμων και της χιονοθύελλας (ανεμοσούρια), αλλά και επειδή το ύψος χιονιού είναι μεταξύ 3 και 4 μέτρων, η κυκλοφορία διεξάγεται με ιδιαίτερη δυσχέρεια.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο των λοιπόν Αστυνομικών Διευθύνσεων Δικαιοδοσίας μας (Καστοριάς – Κοζάνης και Φλώρινας) παραμένει η ίδια όπως ανακοινώθηκε με την από 10-2-2012 και ώρα 09.00΄ ανακοίνωση μας.

This entry was posted on Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, 2012 at 23:51 and is filed under ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply