Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ενδεχόμενο παραίτησης Παπαδήμου αν δεν υπάρξει συμφωνία;

3 Φεβρουαρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το ενδεχόμενο να καταθέσει την εντολή που έχει πάρει, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αν δεν συμφωνήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και τη λύση να δώσει ο λαός μέσω των εκλογών μελετά σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Το Σάββατο πιθανόν θα γίνει η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα, αμφίβολο είναι – σύμφωνα με πηγές του ΣΚΑΪ – αν θα γίνει το Eurogroup της Δευτέρας καθώς οι τρεις αρχηγοί που συμμετέχουν στην κυβέρνηση δεν φαίνεται να συμφωνούν στα μέτρα που απαιτούνται για το νέο πρόγραμμα.

Οι πολιτικοί αρχηγοί θα βρεθούν για ακόμα μία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί να είναι πλέον ασφυκτικά. Και αυτό γιατί έως την Κυριακή θα πρέπει να έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες, ώστε να παρουσιαστούν προς έγκριση στο Eurogroup της Δευτέρας. Δηλαδή:

• Το προμνημόνιο με τα μέτρα της διετίας 2011- 2012
• Το πλαίσιο της συμφωνίας του PSI
• Οι παρεμβάσεις στα εργασιακά και
• Το ζήτημα των δεσμεύσεων των πολιτικών κομμάτων

www.skai.gr

This entry was posted on Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2012 at 13:15 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply